Om oss

 

LAMBERTSETER TANNHELSE • OSLO

Lambertseter Tannhelse

Du finner oss på Lambertseter senter. Tannklinikken er startet og drevet av Tannlege Anne-Lise Huus, som har mange års erfaring og er godt kjent blant innbyggerne på Lambertseter i Oslo.

Tannpleier

Tannpleier Madelaine Elisabeth Nylænden er en dyktig og erfaren tannpleier som vi er så heldige å ha i teamet vårt. Madelaine undersøker og behandler pasientens tenner og tannkjøtt, og gir veiledning i god munnhygiene og gode tannhelsevaner.

Generell informasjon

Tannlegeskrekk

Generelt er man ofte redd for å bli utsatt for smerte i en situasjon hvor man opplever liten grad av kontroll. Tannlegeskrekk kan behandles. Det er viktig å opplyse tannlegen om dette. En gradvis tilvenning kan være en effektiv metode for å behandle tannlegeskrekken.

Bedøvelse

At tannbehandling skal være smertefri har ikke alltid vært tilfellet. Heldigvis har vi i dag muligheten til å kunne si at all tannbehandling skal foregå uten smerter.

Digital røntgen

Røntgen har lenge vært et viktig verktøy for å kunne oppdage skader i tenner og kjeveben. Dette betyr at vi ved en undersøkelse også er nøye med å undersøke bløtvevet i munnen som f.eks tungen og kinnslimhinnen.

Regelmessig kontroll

Vi tilbyr våre pasienter å bli innkalt til regelmessig kontroll av tenner og tannkjøtt. Hvis du har behov for å rense tennene flere ganger i året, kan du få dette gjort hos vår dyktige tannpleier.

Syreskader

Typiske tegn på syreskader er tynnslitt emalje, sing i tennene, hakk/groper i emaljen og tenner med gulere felter og mattere overflate. Tiltak som kan gjøres er å unngå småspising, bruk myk tannbørste, ikke børst for hardt og skyll regelmessig med fluor.

Akutthjelp i åpningstiden

Oppfølging av trygderettigheter

Spesialistsamarbeid, rask oppfølging

w

Regelmessig innkalling