fbpx

Om oss

 

LAMBERTSETER TANNHELSE • OSLO

Lambertseter Tannhelse

Du finner oss på Lambertseter senter. Tannklinikken er startet og drevet av Tannlege Anne-Lise Huus, som har mange års erfaring og er godt kjent blant innbyggerne på Lambertseter i Oslo.

Menneskene

Anne-Lise Huus

Anne-Lise Huus

Praksiseier. Tannlege MNTF og OTF

Cand.odont UiB 1998
Line Løvberg

Line Løvberg

Tannlege MNTF og OTF

Madelaine E. Nylænden

Madelaine E. Nylænden

Tannpleier NTpF

UiO 2013
Liridona L. Paccoli

Liridona L. Paccoli

Autorisert Tannhelsesekretær

Utdannet 2010
Nathalia Trinh

Nathalia Trinh

Autorisert Tannhelsesekretær

Utdannet 2010
Aneta Jancz

Aneta Jancz

Tannhelsesekretær

Ida Louise Huus

Ida Louise Huus

Resepsjonist/assistent

Generell informasjon

Tannlegeskrekk

Generelt er man ofte redd for å bli utsatt for smerte i en situasjon hvor man opplever liten grad av kontroll. Tannlegeskrekk kan behandles. Det er viktig å opplyse tannlegen om dette. En gradvis tilvenning kan være en effektiv metode for å behandle tannlegeskrekken.

Bedøvelse

At tannbehandling skal være smertefri har ikke alltid vært tilfellet. Heldigvis har vi i dag muligheten til å kunne si at all tannbehandling skal foregå uten smerter.

Digital røntgen

Røntgen har lenge vært et viktig verktøy for å kunne oppdage skader i tenner og kjeveben. Dette betyr at vi ved en undersøkelse også er nøye med å undersøke bløtvevet i munnen som f.eks tungen og kinnslimhinnen.

Regelmessig kontroll

Vi tilbyr våre pasienter å bli innkalt til regelmessig kontroll av tenner og tannkjøtt. Hvis du har behov for å rense tennene flere ganger i året, kan du få dette gjort hos vår dyktige tannpleier.

Syreskader

Typiske tegn på syreskader er tynnslitt emalje, sing i tennene, hakk/groper i emaljen og tenner med gulere felter og mattere overflate. Tiltak som kan gjøres er å unngå småspising, bruk myk tannbørste, ikke børst for hardt og skyll regelmessig med fluor.

Akutthjelp i åpningstiden

Oppfølging av trygderettigheter

Spesialistsamarbeid, rask oppfølging

w

Regelmessig innkalling