fbpx

Årlig undersøkelse
hos tannlege

 

LAMBERTSETER TANNHELSE • OSLO

Årlig tannlegesjekk

Vi anbefaler at du sjekker tennene dine jevnlig, for å opprettholde en sunn tannhelse. Om man oppdager skader eller uregelmessigheter i en tidlig fase, er det bedre enn å oppdage det etter at større skader har oppstått.

Kontroll

Ved en undersøkelse vil man foreta en grundig kontroll av tenner og tannkjøtt, både klinisk og med røntgenbilder. Hvis du har tannstein eller misfarging på tennene, så renses dette også på slutten av undersøkelsen. Tungen, munnhulens slimhinner, samt kjeveledd og tyggemuskler blir også undersøkt. Slik blir kartleggingen av dine behandlingsbehov gjort, og basert på dette kan man lage en behandlingsplan

Allmenntilstand og tannhelse

For å kunne gjøre en best mulig vurdering, så trenger vi informasjon om allmennhelsen din. Kroppens allmenntilstand henger sammen med tannhelsen, slik at kunnskap om din allmennhelse kan brukes til å forstå tannhelsen din bedre. Det er også svært viktig at vi får kjennskap til eventuell bruk av medikamenter, så ta gjerne med en liste hvis du ikke husker alle medikamenter. All informasjon er taushetsbelagt.

Trygderefusjon fra Helfo

Lambertseter Tannhelse har direkteoppgjør med Helfo. Dette innebærer at du som har rett til Helfo-stønad på tannbehandlingen, kun betaler en egenandel hos oss. Enkelte tilstander eller sykdommer kan utløse trygderefusjon. Vi vurderer tilstanden din opp mot regelverket. Dette både informerer vi om og tar oss av.

Råd og veiledning

Våre tannleger og tannpleier vil hjelpe deg med å forebygge tannsykdom, og gi deg råd om hvordan du best kan ta vare på tennene dine. Ut ifra dine personlige behov, så vil du bli instruert i riktig børsteteknikk, bruk av tanntråd, mellomromsbørster og fluor. 

Bestill tannlegetime

Her kan du bestille time hos oss. Fyll ut din info i skjemaet under, så skal vi gjøre det vi kan for at du skal få ditt ønsketidspunkt.

  • Date Format: DD dot MM dot YYYY
  • Date Format: DD dot MM dot YYYY
    Vi tar kontakt for å bekrefte tidspunktet.

Akutthjelp i åpningstiden

Oppfølging av trygderettigheter

Spesialistsamarbeid, rask oppfølging

w

Regelmessig innkalling