fbpx

Tannbleking med blekeskinne

 

LAMBERTSETER TANNHELSE • OSLO

Tannbleking

Tannbleking med blekeskinne er den mest vanlige tannblekingsmetoden i dag. Før var det vanlig at man utførte tannbleking på klinikkene. Da ble det brukt sterkere blekemiddel, og risiko for tannkjøttskader var stor. Blekeskinne er mer skånsomt og gir et minst like bra resultat.

Forutsetninger for bleking av tenner

Om du har fyllinger i tennene, må de være av god kvalitet. Om du har hull (karies) bør det behandles først. Overflatemisfarginger og tannstein bør være fjernet, så vi anbefaler en tannrens i forkant. Tannkjøttet ditt må være friskt og du bør ikke ha andre sykdommer i munnen.

Bruk av blekeskinnen

Når du får blekeskinnen og materialet hos oss forklarer vi deg grundig hvordan du skal bruke dette slik at det blir minst mulig ubehag. De fleste vil oppnå ønsket resultat etter 6-8 ganger med bruk av skinnen, men noen vil også oppnå ønsket resultat før dette.

Hjemmebleking

Tannbleking utføres enkelt ved at vi først tar avtrykk av tennene dine, før vi lager en blekeskinne som er individuelt tilpasset. Blekeskinnen brukes sammen med blekegele hjemme. Vi anbefaler å bleke tennene om natten mens du sover, for best mulig resultat.

Gjenbruk av skinne

Du kan også bruke bleskinnen om igjen, dersom du ønsker å freshe opp fargen. Da trenger du eventuelt bare å kjøpe ny blekegelé, som du kan få kjøpt hos oss. 

Bivirkninger

Ising i tennene kan forekomme under blekeperioden. Vi anbefaler derfor bruk av fluorskyll for å minimere ising. Vi anbefaler ikke å bleke tennene for ofte, og ber selvsagt om at du tar kontakt med én gang dersom du opplever ubehag eller smerter etter, eller under blekeprosessen hjemme.

Bestill tannlegetime

Her kan du bestille time hos oss. Fyll ut din info i skjemaet under, så skal vi gjøre det vi kan for at du skal få ditt ønsketidspunkt.

  • Date Format: DD dot MM dot YYYY
  • Date Format: DD dot MM dot YYYY
    Vi tar kontakt for å bekrefte tidspunktet.

Tannbleking

Hjem » Tjenester » Tannbleking

Tannbleking

Hjem » Tjenester » Tannbleking

Tannbleking

Hjem » Tjenester » Tannbleking

Akutthjelp i åpningstiden

Oppfølging av trygderettigheter

Spesialistsamarbeid, rask oppfølging

w

Regelmessig innkalling